NordNews
Avem ce spune

Șapte morți într-o singură zi. Printre victime se numără un medic din Ungheni

Ultimele date ale Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS) arată că pe parcursul zilei de miercuri, 20 mai, au fost înregistrate șapte decese din cauza coronavirusului de tip nou. Printre acestea, este vorba și despre medicul-șef al Spitalului raional Ungheni, Gheorghe Popa, scrie Realitatea.md.

Medicul, în vârstă de 69 de ani, activa la filiala Sculeni a spitalului menționat mai sus. Anterior, a activat în calitate de stomatolog în cadrul aceleiași instituții medicale.
A fost diagnosticat pozitiv la coronavirus acum două săptămâni, fiind internat în Spitalul în care muncea. Ulterior, însă, a fost tranferat la Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga” din Chișinău.
Potrivit MSMPS, pe data de 10 mai, bărbatul a fost transferat de la Spitalul raional Ungheni la Spitalul Clinic Republican.
În urma complicațiilor, s-a stins din viață azi.
La Ungheni sunt doi morți din cauza coronavirusului. În total, pe țară, azi au fost înregistrate 228 cazuri de deces. În acest raion, sunt confirmați pozitiv cu noul virus 50 de persoane, 18 s-au recuperat, însă 488 se află sub supraveghere medicală.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"