NordNews
Avem ce spune

Sar scântei între deputați! Litvinenco: „Sunteți penibili”. Pascaru: „Ai amnezie ori ești bolnav cu ochii”

Au sărit scântei ieri, 9 iulie, între deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Sergiu Litvinenco și legislatorul Partidului Socialiștilor (PSRM) Nicolae Pascaru în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la tv8. Cei doi s-au acuzat reciproc și au venit cu replici dure unul în adresa altuia atunci când subiectul discuțiilor a fost deputatul Ștefan Gațcan, scrie tv8.md

Pascaru: „Gațcan este un doctor bun și acum vedem că este un politician care a înțeles situația și face un lucru foarte bun. S-a oprit acest traseism”.

Litvinenco: „Sunt stupefiat de faptul că domnul Pascaru îl apără acum pe domnul Gațcan în condițiile în care câteva zile în urmă a fost la centrul pe care-l conduce Gațcan și l-a numit trădător, corupt, i-a pus o coroană. Deci domnule Pascaru sunteți penibili”.

Pascaru: „Serghei ori tu ai amnezie ori tu ești bolnav cu ochii, la centru eu nu am fost, tu ceva încurci. Lasă penibilitatea ceea a ta într-o parte”.
Mai multe persoane, printre care și deputați socialiști, au ieșit pe 30 iunie la o manifestație în fața clinicii private care aparține deputatului Ștefan Gațcan unde au protestat împotriva plecării legislatorului din fracțiunea Partidului Socialiștilor.
Ulterior alesul poporului a scris o cerere prin care a renunțat la mandatul de deputat, iar apoi și-a retras-o. în Prezent acesta completează rândurile socialiștilor în Parlament.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"