NordNews
Avem ce spune

Șase cazuri noi de infectare cu COVID- 19 în patru sate din raionul Fălești

Șase cazuri noi de infectare cu COVID- 19 au fost înregistrate în raionul Fălești. De această dată, cazurile au fost atestate în patru sate: Călugăr, Ișcălău, Sarata Veche, Chetriș.

În satul Călugăr au fost diagnosticați cu coronavirus soțul, mama și mătușa femeii, care acum câteva zile a fost internată cu simptome de coronavirus în Spitalul Clinic din Bălți. Bărbatul femeii are 43 de ani și muncește ca șofer de cursă lungă. Cu două zile în urmă acesta s-a întors din România.
Potrivit reprezentanților Centrului Sănătate Publică Fălești, inițial, bărbatul nu prezenta simptome de coronavirus. Mama femeii are 71 de ani și era grav bolnavă. Toți trei mebrii ai familiei au fost internați în Spitalul Clinic din Bălți, Secția Boli Infecțioase.
Potrivit reprezentantului Centrului Sănătate Publică Fălești, Iurii Bobu, cu coronavirus s-au infectat și câțiva angajați de la fabrica de jucării pentru ouă „Kinder” din orașul Fălești.
În satul Sarata Veche cu coronavirus a fost infectat un bărbat de 60 de ani, soția căruia activează la fabrica de jucării pentru ouă „ Kinder”. În Satul Ișcălău, diagnosticat cu COVID-19  a fost un bărbat de 50 de ani care muncește la aceiași fabrică. Tot acolo activează și o locuitoare a satului Chetriș în vârstă de 49 de ani care de asemenea a fost diagnosticată cu coronavirus.
Toți au fost internați la Spitalul Clinic din Bălți.
 

7 Comentarii
  1. Croitor Felicia spune

    Daca ne vom proteja nu vom avea nimic

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"