NordNews
Avem ce spune

Satul Țaul s-a înfrățit cu o localitate din România

Încă o înfrățire între localitățile de pe cele două maluri ale Prutului.
Moment important pentru administrația locală din Axente Sever și locuitorii comunei. Axente Sever s-a înfrățit cu o localitate din Republica Moldova, evenimentul oficial de semnare a acordului de înfrățire desfășurându-se la sfârșitul săptămânii trecute, scrie sibiu100.ro.

La momentul oficial al semnării acordului au fost prezenți, pe lângă edilii celor două localități, președintele Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, deputații Constantin Șovăială și Nicolae Neagu, precum și alți invitați. În acest fel, comuna Axente Sever și satul Țaul din raionul Dondușeni au încheiat Actul de Înfrățire care consolidează relațiile de colaborare și prietenie între românii din cele două localități.
Acordul semnat va crea astfel cadrul favorabil pentru derularea unor programe, proiecte și activități comune în mai multe domenii, stabilite de cei doi primari. Este vorba despre proiecte în domeniile administrație publică, educație, asistență socială, cultură, sport, tineret, agricultură, dezvoltare rurală sau turism.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"