NordNews
Avem ce spune

Scandal la Curtea de Apel Cahul unde se examinează dosarul lui Ilan Șor

Mai mulți membri ai Partidului Șor, în frunte cu deputata Marina Tauber, protestează astăzi în fața Curții de Apel Cahul unde se desfășoară o nouă ședință în dosarul lui Ilan Șor. Aceștia au venit cu megafoane și au făcut gălăgie, cerând să le fie permis accesul oamenilor în sala de ședințe, informează tv8.md.

Ulterior, Marina Tauber a intrat în sala de judecată și a inițiat o ceartă cu judecătorii, care au cerut să fie închise toate dispozitivele de înregistrare foto, video și audio pe parcursul ședinței, iar presa să iasă din sală.

Din ce motiv nu este permisă înregistrarea audio și video a ședinței? S-a decis că acest proces este public și vrem să știm de ce se ascunde în continuare ce se întâmplă la ședință, a cerut explicații Marina Tauber.

Judecătorul Vitalie Movilă a avertizat-o pe deputată că va fi scoasă forțat din sală de polițiști, dacă nu respectă cerințele.

Suntem în imposibilitatea de a desfăcura ședința cu asemenea evenimente și vom chema Poliția, a spus magistratul.

În aceste clipe, Marina Tauber ține un discurs în fața oamenilor adunați la judecătorie și se plânge că procesul în cazul liderului Partidului Șor nu este transparent și ar fi influențat de șeful statului Igor Dodon, care și-a subordonat toate structurile în stat.
Protestatarii scandează: „Ilan, suntem cu tine”.
Polițiștii au format un cordon pentru a interzice protestatatarilor să se apropie de clădirea Curții de Apel Cahul. Oamenii s-au alineat peste drum de clădire și stau cu pancardele în mâini scandând: „Dreptate” și „Justiție corectă”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"