NordNews
Avem ce spune

Școala Duminicală din Bălți vă așteaptă! Trebuie doar să completați formularul de participare

Parohia „Sfântul Mare Mucenic Pantelimon” din Bălți redeschide activitatea Școlii Duminicale pentru copii. Aici vor fi desfășurate lecții de educație religioasă, cor bisericesc, dar și tabără de vară pentru copii. Este vorba despre un program de două ore ce se desfășoară în cadrul bisericii, unde copiii învăță din Biblie pe înțelesul lor.

„Aici punem o bază pentru o invățătură sănătoasă, încercăm să transpunem învățăturile astfel încât să ne ajute în mod practic in viața de zi cu zi. Este un loc în care copiii vin cu mare drag pentru că aici sunt prietenii lor, se joaca, cântă, învață. Aici primesc o încurajare.

În ziua de azi, părinții fac un efort mare să câștige bani ca să-și hrănească și îmbrace copiii bine, să le ofere educație la școli de prestigiu, să-i învețe muzică, sport, etc. și nu le mai rămâne timp ca să studieze și să îi învețe pe copiii săi din Sfintele Scripturi. Rolul de învățare a copiilor și-l poate asuma biserica.”

Vă invităm să completați acest formular, dacă doriți să vă înscrieți copiii sau nepoții dvs. de până la 12 ani să participe la Școala Duminicală.

Lecțiile vor începe din 1 februarie și vor avea loc în incinta bisercii Sf. M. Mc. Pantelimon din Bălți (Spitalul Clinic Bălți) de pe str. Decebal 101.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"