NordNews
Avem ce spune

Școlile și grădinițele din țară vor fi închise începând cu 11 martie

Toate grădinițele și școlile din țară vor fi închise începând cu miercuri, 11 martie. Măsura, care va fi valabilă și pe parcursul săptămânii viitoare, a fost anunțată de ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, după ce în țara noastră au fost confirmate alte două cazuri noi de coronavirus pe teritoriul țării noastre.

„Vacanța nu presupune lăsarea copiilor fără supraveghere, să expunem copiii unui risc și mai mare. Solicităm responsabilitatea părinților, monitorizarea situației, unde se află, cu cine se află. Evităm autotratamentele. Apelăm medicul de familie sau serviciul 112”, a declarat Viorica Dumbrăveanu.
„În cazul studenților, fiecare instituție educațională a întreprins anumite măsuri de a micșora numărul de studenți care sunt într-o aulă, micșorarea duratei orelor, să se realizeze aerisirea încăperilor, dezinfectarea spațiilor. Asta nu înseamnă că nu am putea examina sistarea pe parcurs a procesului de studii și în cazul universităților”  a mai declarat ministra Sănătății în cadrul briefingul de presă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata