NordNews
Avem ce spune

Se plânge Dodon că Maia nu răspunde la telefon

Unica dezbatere electorală între candidații Maia Sandu și Igor Dodon la alegerile prezidențiale ar putea avea loc miercurea viitoare la Academia de Studii Economice din Moldova, transmite ziarulnational.md.

Anunțul a fost făcut astăzi de către Igor Dodon. Candidatul de pe locul doi de la prezidențiale a declarat  într-un live pe rețelele de socializare, că dânsul a propus două runde de dezbateri, în zilele de marți și joi, însă echipa Maiei Sandu a anunțat că va participa doar la o dezbatere, în ziua de miercuri.

„Aztăzi dimineața trebuiau să meargă cele două echipe la ASEM, dar staff-ul Maiei Sandu nu răspunde la telefon.”, a declarat Dodon.

Candidatul care a refuzat să participe la dezbateri electorale în primul tur al alegrilor prezidențiale crede că Maia Sandu „are emoții” să-l confrunte: „și pe bună dreptate, simte că nu o să se isprăvească”

Potrivit lui Igor Dodon, la eventualele dezbateri de „o oră jumătate”, ar trebui să „răspunzi concret ce ai făcut”, nu numai „să strigi kuliok sau ce mai strigă ei acolo”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata