NordNews
Avem ce spune

Se știe când va fi instalat pomul de Anul Nou pe piața "Vasile Alecsandri" din Bălți

Mai este încă o lună până la Anul Nou, dar dorința de a trăi atmosfera de sărbătoare devine tot mai puternică. Cu toate acestea, bălțenii vor fi nevoiți să aștepte până la 22 decembrie, or, anume pentru această zi este planificată inaugurarea oficială a Bradului de Anul Nou, eveniment care se va întâmpla cel mai probabil între orele 17.00 și 18.00.
 
Viceprimarul municipiului Bălți, Lilia Sava, a declarat pentru portalul Nord-News că, așa cum n-a mai rămas prea mult timp, pregătirile sunt în plină desfășurare.
 

„Ieri, a fost organizară o ședință la care a fost pusă în discuție problema pregătirilor pentru sărbătorirea Anului Nou. Primarul Nicolai Grigorișin n-a semnat încă o dispoziția în acest sens, dar noi deja lucrăm asupra problemelor organizaționale.”

 
 
Coordonarea realizării aspectelor referitoare la lista invitaților, instalarea și amenajarea scenei, achiziționarea focurilor de artificii, organizarea concertelor etc., este pusă în seama șefului Departamentului de Cultură, Vera Caraulan.
 
Lilia Sava dă asigurări că Sărbătorile de Iarnă din 2018 vor fi la fel de interesante ca și în cele din ultimii 2 ani.

„Încă nu am luat decizii concrete, dar știm că, de exemplu, Ionel Istrați dorește 1500 € pentru concertul din 31 decembrie. Noi ne gândim  serios la acest lucru, pentru că  Departamentului de Cultură i-au fost alocați 46 de mii de lei pentru organizarea sărbătorilor și trebuie să nu încadrăm în această sumă”.

 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"