NordNews
Avem ce spune

Sector de poliție din Soroca a fost renovat și modernizat la standarde europene

Polițiștii  din orașul Soroca au de astăzi condiţii mai bune de muncă. Sectorul de poliţie nr.1, care deserveşte orașul Soroca și alte opt  localităţi a fost renovat. Sediul  este dotat în conformitate cu cerințele internaționale și bunele practici în domeniu, asigurând tuturor cetățenilor acces liber și transparent la servicii polițienești de calitate.

La inaugurarea Sectorului au participat șeful IGP, Alexandru Pânzari, reprezentanți ai administrației publice locale, polițiști, locuitori ai orașului Soroca și alți invitați.

 ”Noul Sector de Poliție vine să faciliteze cooperarea dintre comunitate și poliție, prin organizarea diferitor activități de educare și suport comunitar.    Când lucrăm împreună, facem societățile  mai prospere și mai sigure pentru familiile noastre, astfel, oamenii care se vor adresa aici, vor primi din partea colegilor mei, servicii de calitate și soluții pentru a rezolva problemele cu care se confruntă”, a menționat șeful  Poliției, Alexandru Pînzari.

În Sectorul de Poliție nr.1 din orașul Soroca vor activa 23 de polițiști care vor deservi 48 000 de oameni. 

Pentru renovarea sectorului  s-au investit 1 milion 800 mii lei, bani oferiţi de Uniunea Europeană  în cadrul Strategiei de Dezvoltare a Poliţiei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"