NordNews
Avem ce spune

Ședința Curții de Apel Chișinău a fost din nou amânată

După o zi întreagă de examinare a solicitărilor de recuzări, ședința Curții de Apel Chișinău a fost din nou amânată pentru mâine, 12 iunie.

Potrivit informațiilor de pe portalul instanței de apel, până la 15:30 au fost examinate două cereri de recuzare, una fiind în privința magistraților Curții de Apel Chișinău, Palanciuc Ecaterina, și Minciuna Anatolie care fac parte din completul de judecători care examinează cauza. Cererile de recuzare au fost respinse.

Sâmbătă, 12 iunie, judecătorii urmează să se expună pe marginea sesizărilor depuse de către mai multe partide cu privire la Hotărârea CEC care indică numărul de secții de votare deschise peste hotare.

Amintim că, în urma deciziei CEC, la Curtea de Apel Chișinău s-au adresat cu sesizări Partidul Acțiune și Solidaritate, Platforma Demnitate și Adevăr (DA), Blocul electoral „Renato Usatâi”, Partidul Unității Naționale și AUR.

Politicienii cer ca la alegerile din 11 iulie, în diasporă să fie 190 de secții, nu 146, cum a decis Comisia Electorală Centrală.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata