NordNews
Avem ce spune

Șeful APP a cerut managerilor de întreprinderi – transparență, eficiență și inovație. Curând va întreprinde vizite de lucru

Șeful Agenției Proprietății Publice, Eugen Cozonac, a avut o întrevedere cu circa 50 de manageri de afaceri și directori de întreprinderi din Republica Moldova. În cadrul dialogului au fost abordate subiecte de actualitate care vizează activitatea companiilor, dar și problemele confruntate de acestea. 

În cadrul întrevederii șeful APP, a menționat că cele 50 de întreprinderi merită lideri energici și buni care vor promova transparența, eficiența și inovația în cadrul muncii sale.

„Vreau să credeți în potențialul întreprinderilor voastre și în oamenii care lucrează acolo – ei merită lideri buni. În acest sens, este absolut necesar să promovați un set nou de valori în tot ceea ce faceți: transparență, eficiență și inovație. Asta înseamnă să executați lucrurile corect și să nu aveți nimic de ascuns, să gestionați eficient și corespunzător patrimonial public, dar în același timp să faceți loc inovațiilor în viața voastră. Performanța companiei pe care o conduceți e numai responsabilitatea dumneavoastră”, a subliniat Eugen Cozonac.

Directorul APP a declarat că, în viitorul apropiat, va întreprinde vizite de lucru în cadrul fiecărei întreprinderi. Până atunci însă, a încurajat managerii să depună tot efortul pentru a crește valoarea patrimoniului public și pentru a-și susține angajații.
„Verificați cu strictețe respectarea normelor anti-Covid-19 și îndemnați-vă angajații să se vaccineze. Nu știm încă ce ne va aduce anul 2022. Dar cunoaștem cine sunt liderii întreprinderilor, cine sunt angajații și clienții voștri. Or, asta-i cea mai mare resursă pe care o aveți. Atitudinea dumneavoastră față de oameni, dar și față de comunitatea în care vă aflați, e prima imagine a voastră în lume.
Faceți lucrurile astfel încât să nu vă fie rușine mai apoi, iar oamenii și țara să prospere de pe urma muncii voastre cinstite. Știu că pare un ideal de neatins, dar e timpul să ne îndreptăm pașii pe această direcție”, a conchis Eugen Cozonac.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata