NordNews
Avem ce spune

Șeful Moldovagaz a renunțat la compensațiile pentru gaz! Câți consumatori s-au dezis de ajutorul din partea statului

Șeful Moldovagaz, Vadim Ceban a renunțat la compensațiile pentru gazele naturale oferite de stat. În același timp, Vadim Ceban a menționat că până în prezent, 51 de consumatori au îndeplinit formularele pentru a renunța la compensația oferită de Guvern. Șeful Moldovagaz a menționat că a refuzat ajutorul oferit de stat pentru că este conștient de criza actuală prin care trece țara noastră, scrie Realitatea. 

„Deja 51 de consumatori au profitat de opțiunea de a renunța la compensarea statului pentru plățile de gaze naturale. De asemenea, am refuzat-o, pentru că înțeleg esența crizei actuale și consider că este necesar în condițiile actuale să manifestăm solidaritate cu consumatorii, pentru care asistența guvernamentală este esențială”, a scris Vadim Ceban pe canalul său de Telegram.

Și vicepremierul, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu a renunțat la compensațiile pentru gazele naturale oferite de Guvern. Totodată, oficialul s-a arată sceptic că și alți cetățeni îi vor urma exemplul, iar asta pentru că este conștient de faptul că majoritatea oamenilor duce cu mare greu povara facturilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"