NordNews
Avem ce spune

Șeful OT Bălți a Cancelariei de Stat ar putea fi demis pentru agitație electorală în favoarea PDM

Actualul șef al Oficiului Teritorial Bălți al Cancelariei de Stat, Octavian Mahu ar putea fi primul pe lista funcționarilor din Bălți care riscă să fie demiși. El ar putea pleca de la șefia OT Bălți a Cancelariei de Stat din cauză că în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 24 februarie ar fi făcut agitație electorală pentru Partidul Democrat. Prim-ministrul R. Moldova Maia Sandu a anunțat joi, 20 iunie că atât funcționarii publici, cât și reprezentanții Guvernului în teritoriu  vor fi demiși  pentru că au făcut campanie electorală pentru PDM.
Octavian Mahu, apare într-un video postat pe pagina oficială a Partidului Democat din Moldova la 24 februarie, curent. În mesajul său el anunță deschis că a a votat pentru Partidul Democrat.
 


Octavian MAhu, șeful OT Bălți a Cancelariei de Stat Bălți
Echipa nordnews l-a telefonat de câteva ori pe Octavian Mahu, pentru a  comenta anunțul făcut de prim-ministrul Republicii Moldova Maia Sandu, însă acesta nu a răspuns la apelurile jurnaliștilor.
O ultimă declarație de promovare a imaginii partidului, Mahu a făcut-o în 14 iunie, ultima zi de proteste contra noii puteri și ziua când Guvernul condus de Pavel Filip și-a anunțat demisia.
Octavian Mahu este, totodată, și președintele Organizației Teritoriale Bălți a Partidului Democrat din Moldova.
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"