NordNews
Avem ce spune

Sergiu Fîntînă a ieșit pe ușa din spate pentru a scăpa de jurnaliști

După ce jurnaiștii Nordnews.md au așteptat aproape două ore sub ușa Spitalului Clinic Bălți, pentru a obține un comentariu de la președintele raionului Fălești, Sergiu Fîntînă, surprins  în această seară băut la volan, funcționarul a fugit pe ușa din spate a instituției medicale. Echipa de filmare ar mai fi stat mult timp la intrarea spitalului, dacă un angajat nu le-ar fi spus că nimeni nu se află în sala de prelevare a probelor. 

Amintim că, azi, Sergiu Fîntînă a fost prins de un echipaj de poliție din Bălți beat la volan. El a refuzat testul drager. Polițiștii l-au escortat la spital pentru prelevarea probelor biologice. Jurnaliștii nu au avut însă acces în sală, iar președintele de raion a fost scos pe ușa din spate.

Jurnaliștii NordNews au scris în repetate rânduri că președintele raionului Fălești a fost surprins băut la volanul automobilului de serviciu, în seara zilei de 24 noiembrie, atunci când și-a sărbătorit ziua de naștere, dar și despre faptul că Inspectoratul de Poliție Fălești „nu poate demonstra vinovăția acestuia”, chiar dacă echipa de filmare a simțit un miros puternic de alcool în habitaclul mașinii.

După mai bine de o lună de la incident, Procuratura raionului Fălești vine cu un răspuns către deputata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Doina Gherman, care a solicitat „investigarea tuturor circumstanțelor” invocate în articolul publicat de NordNews.

1 Comentariu
  1. […] Echipa de filmare ar mai fi stat mult timp la intrarea spitalului, dacă un angajat nu le-ar fi spus că nimeni nu se află în sala de prelevare a probelor, transmite SafeNews.md cu referire la nordnews.md. […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata