NordNews
Avem ce spune

Sergiu Litvinenco: „În sesizarea de neconstituţinalitate a PSRM nu se regăseşte măcar un argument în susţinerea suspendării acţiunii decretuluI Maiei Sandu”

Curtea Constituţională a respins cererea deputaţilor PSRM de suspendare a Decretului Preşedintelui ţării cu privire la desemnarea candidatului la funcţia de Prim-ministru al Guvernului. Sincer, nici nu înţeleg cum se putea lua o altă decizie, a scris pe Facebook deputatul PAS Sergiu Litvinenco, transmite tvrmoldova.md. 

„Dincolo de aspectele de fond, sunt pur şi simpu stupefiat de agramaţia socialiştilor care au formulat sesizarea – chiar dacă legea spune că suspendarea urmează a fi obligatoriu argumentată, în sesizarea de neconstituţinalitate nu se regăseşte măcar un argument în susţinerea suspendării acţiunii decretului”, a scris Sergiu Litvinenco.
Amintim că astăzi, 16 februarie 2021, Curtea Constituţională a pronunţat Decizia nr. 20 prin care a respins cererea de suspendare a acţiunii Decretului Preşedintelui Republicii Moldova din 11 februarie 2021 privind desemnarea candidatului pentru funcţia de prim-ministru.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"