NordNews
Avem ce spune

Serviciul Fiscal a lansat o nouă pagină-web oficială

Serviciul Fiscal de Stat (SFS) a lansat astăzi noua pagină-web oficială a instituției. Specialiștii care au elaborat platforma susțin că aceasta va permite reducerea timpului necesar procesului de regăsire, vizualizare și extragere a documentelor relevante aferente activității SFS, transmite MOLDPRES.

Acest obiectiv va fi realizat prin automatizarea proceselor de colectare, publicare și diseminare a informației de conținut, inclusiv prin integrarea serviciilor oferite de alte subsisteme informatice ale SFS.

„Noul portal va avea o structură multidimensională, dinamică și intuitivă care va implementa ultimele tendințe în domeniul interacțiunii cu Utilizatorii Internet și expunerii elementelor multimedia”, au afirmat reprezentanții instituției.

Din 1️ aprilie 2021, versiunea anterioară a paginii oficiale a Fiscului va fi disponibilă la adresa electronică www.old.sfs.md. Totodată, începând cu data de 1 ianuarie 2022 paginile www.old.sfs.md, www.servicii.fisc.md și www.cabinetulpersonal.sfs.md vor fi sistate.

Serviciul Fiscal de Stat este autoritatea publică, împuternicită să administreze impozitele, taxele şi alte plăţi în interesul statului. Misiunea Serviciului este de a asigura administrarea fiscală prin crearea de condiţii contribuabililor pentru conformare la respectarea legislaţiei şi monitorizarea procesului de conformare, aplicarea uniformă a politicii şi reglementărilor în domeniul fiscal.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"