NordNews
Avem ce spune

Sfaturi (in)utile // Cum să scapi de celulită

Celulita reprezintă depozite de grăsime sub piele, care oferă un aspect neplăcut. Această afecțiune nu ține cont de vârstă sau sex și poate să apară atât în adolescență, cât și la maturitate. Celulita nu dispare odată cu scăderea în greutate. Chiar și persoanele slabe pot avea celulită. Aspectul de coajă de portocală nu dispare complet niciodată, însă poate fi diminuat cu ajutorul unor măsuri simple: un stil de viață echilibrat, bazat pe o dietă sănătoasă și sport. Iată câteva sfaturi:
Hidrateaza-te! Pentru a scapa de toxinele din corp, organismul are nevoie de foarte multă apă. Consumă cel puțin doi litri de apă pe zi. Hidratarea are un rol important pentru a-ți menține o piele frumoasă, plină de vitalitate și cu un aspect plăcut.

Masajele dau rezultate rapide! Aspectul pielii poate fi îmbunătățit cu ajutorul masajelor, care stimulează circulația. Pentru a scăpa de celulită, masajul este o etapă importantă, care trebuie urmată cu strictețe. Masajul anticelulitic poate fi făcut chiar și acasă, zilnic, pentru câteva minute.

Sportul! Sportul este fară îndoială unul dintre cele mai bune medicamente. Orice persoană sedentară se va confrunta la un moment dat cu probleme de sănătate. Exercițiile fizice, fie chiar și de o jumătate de oră pe zi, mențin sănătos organismul, atât fizic, cât și mental. De asemenea, aspectul exterior este și el îmbunătațit prin mișcare.

Mare atenție la diete și alimentație! Dietele nu elimină celulita. Chiar dacă scazi în greutate, aspectul de coajă de portocală nu va dispărea. Mai mult, dietele severe sporesc riscul apariției celulitei, deoarece, prin înfometare, organismul tinde să-și păstreze grăsimile. Pe lângă hidratare, sport și masaj, alimentația joacă un rol esențial în combaterea celulitei. Pentru a o elimina, trebuie să excluzi din dieta ta cafeaua, țigările, băuturile carbogazoase, zahărul, sarea și grăsimile.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata