NordNews
Avem ce spune

Și-a abuzat sexual fiicele minore timp de doi ani. Un bărbat din nordul țării, condamnat la detenție pe viață

Un bărbat din nordul țării a fost condamnat la închisoare pe viață pentru viol, acțiuni violente cu caracter sexual și hărțuire sexuală. Potrivit procurorilor, timp de doi ani acesta și-a abuzat și hărțuit sexual fiicele minore, transmite agora.md

Potrivit probatoriului, în perioada 2018 – 2020, inculpatul și-a abuzat sexual fiica de 14 ani și a hărțuit-o pe sora acesteia de 11 ani. Abuzurile bărbatului erau sistematice și se întâmplau în timp ce mama fetelor era la muncă peste hotare, fetele rămânând în grija tatălui.

Totul a ieșit la iveală, peste doi ani, când fetița mai mare i-a povestit bunicii despre calvarul prin care au trecut, femeia anunțându-i pe oamenii legii, pe acest caz fiind pornită o cauză penală, iar agresorul reținut și deținut în custodia statului până la pronunțarea verdictului. Fiind audiat de procurori, bărbatul a pledat nevinovat.

Potrivit materialelor dosarului, acesta a mai fost în conflict cu legea, fiind anterior condamnat pentru acțiuni similare, comise față de soție. În același timp, victimelor violenței sexuale le-a fost oferită asistență medicală, socială și consiliere psihologică în vederea reabilitării.

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată în condițiile legii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"