NordNews
Avem ce spune

Și-a bătut mama până la moarte. Un bărbat din Chișinău, condamnat la ani grei de pușcărie

Cruzime fără margini. Un bărbat de 37 de ani din Chișinău a fost condamnat la 14 ani de închisoare după ce și-a bătut propria mama. În urma leziunilor primite, femeia a murit la spital. Condamnatul își va executa pedeapsa într-un penitenciar de tip închis, fiindu-i incriminate trei capete de acuzare.

Potrivit poliției, bărbatul a fost învinuit de săvârșirea a două episoade de neexecutarea măsurilor din ordonanța de protecție a victimei violenței în familie și un episod de violență în familie, soldată cu decesul persoanei.

„Inculpatul a fost acuzat de faptul că a încălcat în două cazuri ordonanța de protecție a victimei violenței în familie prin care a fost obligat de a părăsi locuința comună cu mama sa, din sectorul Botanica al capitalei, precum și de a sta departe de locul aflării victimei, excluzând orice contact cu aceasta pe un termen de trei luni. Prin urmare, în seara zilei de 30 decembrie 2021, inculpatul încălcând din nou ordonanța de protecție a victimei violenței în familie, a venit la domiciliul mamei sale, pe care a agresat-o fizic, aplicându-i mai multe lovituri peste corp cu pumnii și cu o furculiță de bucătărie, cauzându-i victimei leziuni corporale ce prezintă pericol pentru viață și în baza acestui criteriu se califică ca vătămare gravă. Victima pe parcursul a trei luni s-a aflat în Instituția Medico-Sanitară Publică Institutul Medicină de Urgență, în stare extrem de gravă, unde a și decedat”, se arată într-un comunicat emis de Procuratura Generală a R. Moldova.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Chișinău.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"