NordNews
Avem ce spune

„Și s-a făcut dreptate.” Octavian Țîcu va merge la ședința de azi a CEC pentru a fi înregistrat în cursa electorală

Liderul Partidului Unității Naționale (PUN), Octavian Țîcu, nu a pierdut speranța de a fi înregistrat în cursa electorală pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie curent. -Acesta a menționat că au fost depistat numeroase lacune ale sistemului şi greşeli umane la completarea listelor.

„Aşa cum anunțam ieri, am mers la CEC pentru a ne face dreptate în urma notei informative care mă discalifica din campania prezidențială. Am avut parte de deschiderea totală a CECului pentru verificarea listelor şi procesarea semnăturilor considerate eronate. S-a lucrat până aproape de miezul nopții, timp în care s-au depistat numeroase lacune ale sistemului şi greşeli umane la completarea listelor”, a scris Octavian Țîcu pe pagina sa de facebook.

Liderul PUN a adăugat că echipa sa a adunat numărul necesar de semnături și că diseară se vor prezenta la ședința Comisiei Electorale Centrale pentru a-și face dreptate.

„Vă informez că am depăşit 16 mii semnături în 18 raioane, pe care, din lipsă de timp, le-am selectat pentru verificare. Ne vom prezenta la şedinţa CEC din această seară, unde avem toate speranțele că vom fi înregistrați”, a mai spus Țîcu.

Anterior, Octavian Țîcu, a anunțat că a fost exclus din cursa pentru fotoliul de președinte al Republicii Moldova, deoarece grupul său de inițiativă nu ar fi prezentat minimumul de 15 000 de semnături.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"