NordNews
Avem ce spune

Și totuși, când va fi dată în exploatare porțiunea străzii Ștefan cel Mare din Bălți, care se află în reparație

Acum o săptămână, pe tronsonul străzii Ștefan cel Mare, de la intersecția străzii cu Mihai Viteazul până la Gara Auto, au început lucrările de renovare a carosabilului. Primarul interimar al Municipilului Bălți, Nicolai Grigorișin, dă asigurări că până pe 20 mai curent, adică în ziua alegerilor locale, porțiunea de drum va fi reparată:”Lucrările de renovare  a străzii  principale Ștefan cel Mare vor fi  finalizate până la 20 mai”.
Pe de altă parte, reprezentanții firmei care execută lucrările vorbește despre un alt termen. Ei afirmă că porțiunea de stradă va fi dată în exploatare la sfârșitul lunii mai. Însă potrivit opiniei Inginerului în construcții, Boris Marcoci, lucrările pot fi finalizate mult mai degrabă, firește, dacă nu vor interveni condiții meteo nefavorabile:”Lucrările pot fi finalizate până la 10-15 mai. Acest lucru este posibil, dacă cei de pe șantier vor munci și zi și noapte „.
Menționăm că pentru renovarea acestei porțiuni de stradă au fost alocate  din bugetul primării peste  11 milioane de lei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"