NordNews
Avem ce spune

Simona Halep a anunțat cât va lipsi de pe teren: "Sunt epuizată mental!"

Simona Halep s-a retras din turneul WTA de la Stuttgart. Sportiva noastră a anunțat într-o conferință de presă pe care a susținut-o în Germania cât timp va sta departe de teren. Halep va lipsi timp de două săptămâni și susține că motivul este accidentarea suferită în meciul cu Garcia, scrie digisport.ro.
Totuși, Simona a recunoscut că înfrângerea din meciul de FED Cup cu Franța a afectat-o forate mult, astfel că nu se simte pregătită psihic să joace la Stuttgart. Halep va reveni în România pentru a se reface complet.
„S-a întâmplat în meciul contra Carolinei Garcia, în primul set, când am căzut. Am simţit durere la şold. Dacă nu sunt sută la sută, nu vreau să intru pe teren. Sunt şi epuizată mental, pentru că am dat totul în această întâlnire.

Doare, pentru că am dat totul şi am fost tristă în ultimele zile. Am mai trecut prin astfel de momente de multe ori, dar acum am nevoie să mă relaxez şi să mă recuperez”, a declarat Halep.
Campioana noastră nu crede că repercusiunile acestei accidentări vor fi de durată şi s-a arătat încrezătoare că va fi aptă să joace la turneele de la Roma şi Madrid, din luna mai.
”Voi avea o pauză de două săptămâni şi va fi destul timp să mă recuperez. Vreau doar să merg acasă şi să mă relaxez”, a subliniat Halep.
Sportiva noastră va reveni pe teren la turneul de la Madrid, organizat de Ion Țiriac, care va fi transmis în direct pe canalele Digi Sport, dar și pe digisport.ro, pentru abonații RCS-RDS. Competiția din capitala Spaniei se va disputa în perioada 4-11 mai.

Simona Halep s-a retras de la Stuttgart

Simona Halep (2 WTA) a decis să se retragă din turneul WTA de la Stuttgart. Decizia campioanei noastre a venit în urma accidentării suferite la Rouen, la întâlnirea de Fed Cup cu Franța.
Simona Halep s-a accidentat la șold, în tie-break-ul primului set al partidei contra Carolinei Garcia (6-7, 6-3, 6-4). Sportiva noastră a făcut deplasarea în Germania, pentru Porsche Tennis Grand Prix, însă azi a luat decizia de a se retrage, după ce s-a consultat cu medicii și staff-ul său.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata