Simona Halep poate cuceri aurul olimpic: „E momentul de glorie, cel care rămâne în istorie!”

Mihai Covaliu şi-a făcut planul pentru 2020 – nu crede că România poate obţine mai mult de 8 medalii la Jocurile Olimpice din Tokyo. Simona Halep s-ar putea întoarce acasă cu una dintre ele, este convins preşedintele COSR, scrie digisport.ro.

„Simona Halep a câştigat din punct de vedere sportiv tot! A fost numărul 1 în lume, a câştigat Wimbledon, a câştigat Roland Garros, mai are US Open şi Australian, e o chestiune de timp. Toţi sportivii mari vin la Jocurile Olimpice, Federer, Nadal, eu l-am văzut pe Nadal cum a luptat, a zis mai bine mor decât să pierd. Asta înseamnă Jocurile Olimpice, că ştim câte Grand Slam-uri are Nadal sau Federer. Dar ei ştiu că odată la 4 ani îşi reprezintă ţara şi acela e momentul care va rămâne în istorie, momentul de glorie,” a declarat Covaliu în emisiunea Campionii Digi Sport.

Simona Halep își dorește o medalie la Olimpiadă

Simona Halep a spus de mai multe ori că își dorește o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. „Obiectivul meu principal e Olimpiada, îmi doresc o medalie! Vreau să aduc o medalie anul viitor să ne bucurăm cu toţii de ea” a declarat Simona Halep după ce a cucerit titlul la Wimbledon.

„Mai e destul timp până în 2020. Aş fi aproape de perfecţiune, dacă o să iau o medalie olimpică, dar îmi doresc să facem o treabă foarte bună şi la Fed Cup.

Pentru mine e o onoare să fac parte din acest lot olimpic. Cred că e cea mai mare realizare pentru toţi sportivii, reprezinţi ţara. Cu siguranţă va fi un moment deosebit, aşa cum a fost şi la Londra. E o emoţie diferită şi sper să am parte de ea în 2020.„, a declarat Halep.

leave a reply