NordNews
Avem ce spune

Sinteza CNA: Bunuri în valoare de 300 de mii de lei, puse sub sechestru de ARBI

Agenţia de Recuperare a Bunurilor Infracţionale (ARBI) din cadrul CNA anunţă că a aplicat sechestre pe bunuri în valoare de circa 300 de mii de lei, pe parcursul unei săptămâni. Este vorba despre un lot agricol și un teren destinat construcțiilor.

Pe parcursul săptămânii precedente, Agenţia a finalizat opt analize operaționale și a pornit 6 analize operaționale noi. La moment, Direcția are în procedură 110 de analize operaționale și strategice.

Totodată, au fost înregistrate 1255 materiale în cancelaria Centrului Național Anticorupție, 98 caziere de integritate au fost eliberate, iar două persoane s-au deținut în Izolatorul de urmărire penală (al CNA) pe parcursul săptămânii precedente.

Amintim că, ARBI are în calitate de atribuţii efectuarea investigaţiilor financiare paralele, indisponibilizarea bunurilor infracţionale, evaluarea, administrarea şi valorificarea bunurilor infracţionale sechestrate. Totodată, o persoană a fost reținută de CAN și se deține în unul din Izolatoarele de urmărire penală din țară.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"