NordNews
Avem ce spune

„Sluga Naroda” ar putea deveni realitate // Cel mai iubit „președinte” ucrainean candidează pe bune

Vladimir Zelenskii, cunoscut pentru celebrul serial „Sluga Naroda” (Sluga Poporului), în care joacă rolul de Președinte al Ucrainei, are de gând să candideze la alegerile prezidențiale din Ucraina, în martie 2019.  Actorul și comedianul ucrainean, fost membru al echipei KVN, se bucură de o enormă popularitate în țara sa, transmite deschide.md.

Sondajele arată că Zelenskii ocupă al doilea loc în ratingul popularității în Ucraina, fiind precedar doar de Iulia Timoșenko.

„Mă gândesc mult la posibilitatea de a candida, îmi doresc asta. Dacă voi deveni președinte, în Donbass trebuie de încetat împușcăturile, iar posibilitatea de a merge acolo cu armata este exclusă”, spune Zelenskii în primul său interviu despre politică. El afirmă că peninsula Crimeea este pământ ucrainesc.
„Petro Poroșenko este asemeni unui film slăbuț la cinema: privești și ești dezamăgit. Ucraina trebuie să fie liberală și liberă. Vreau ca aici banii să fie în siguranță, să investească străinii. Cine atunci ne-ar anexa dacă aici vor fi chinezi, arabi, americani?”, se întreabă Zelenskii.

Comedianul Zelenskii a devenit celebru odată cu serialul televizat „Sluga Naroda”, lansat în 2015. Filmul relatează povestea unui profesor de istorie care devine președinte după ce un filmuleț în care acesta critică guvernarea devine viral.
Vedeți interviul mai jos:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"