Slusari, despre un posibil Cabinet de miniștri condus de Chicu: ”O să fie un Guvern plahocrat”

Posibilul viitor Cabinet de miniștri condus de Ion Chicu o să fie unul ”plahocrat”. Declarația a fost făcută de vicepreședintele Parlamentului Alexandru Slusari, înainte de ședința de astăzi a Parlamentului, scrie tv8.md.

”O să fie un Guvern ”plahocrat”. O să fie nu un Guvern al socialiștilor, ci al președintelui Dodon, coordonat cu cercurile obscure care mai sunt prezente în cadrul Partidului Democrat”, a subliniat Alexandru Slusari.

Mai mult, potrivit lui Slusari, președintele Dodon va încerca să influențeze votarea viitorului Executiv condus de Chicu, candidatura căruia a propus-o chiar el.

”Eu știu că în câteva zile urmează să mai facă un efort președintele Dodon pentru a viola fracțiunea să ridice mâna pentru domnul Chicu deoarece o să le fie foarte greu să își schimbe încălțămintea în aer după ce câteva luni în urmă mai mulți exponenți ai Partidului Socialiștilor au insistat că gaura financiară în buget moștenită de la regimul Plahotniuc era de peste 4 miliarde de lei și după cinci luni să voteze prim-ministrul care a lăsat această gaură”, a spus vicepreședintele PPDA.

leave a reply