NordNews
Avem ce spune

Slusari se adresează la PG: Vrea să știe dacă a fost pornit un dosar pe numele deputatului Andronache

Deputatul Alexandru Slusari s-a adresat Procuraturii Generale (PG). Acesta a soclicitat instituției să-i furnizeze informații privind eventuale dosare penale pornite pe mai multe „încercări de deposedare a R. Moldova de proprietățile sale în țara vecină”. Mai mult, Slusari a întrebat PG dacă parlamentarul Vladimir Andronachi are vreun statut juridic în cadrul eventualelor dosare, scrie deschide.md

Slusari susține că a înaintat demersul în contextul în care la Agenția Proprietății Publice activează mai multe „persoane dubioase”.

„După audierile din cadrul Comisiei de control al finanțelor publice m-am convins încă odată cât de gravă este situația cu administrarea proprietății Republicii Moldova. Am văzut foarte clar că în cadrul Agenției Proprietății Publice activează anumite persoane dubioase, care reprezintă interesele cercurilor obscure”, a scris Slusari pe pagina sa de Facebook.

„În contextul informației obținute, înaintez un demers către organele de anchetă cu solicitarea de a mi se prezenta informația privind eventuale dosare penale pornite pe mai multe încercări de deposedare a Moldovei de proprietățile sale în țara vecină și dacă deputatul Andronache are un statut juridic în cadrul acestor dosare”, a mai subliniat deputatul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"