NordNews
Avem ce spune

Socialiștii doar vorbesc despre vaccin, în realitate nu au soluții pentru combaterea pandemiei

Guvernul va expediat Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică măsuri, care urmează să fie luate pentru a opri răspândirea COVID-19. Subiectul a fost discutat, în această la seară, la o ședință, la care a participat președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi și premierul interimar Aureliu Ciocoi, cu alți membri ai Guvernului, transmite timpul.md.

Au fost trasate măsurile care se impun a fi întreprinse imediat pentru a opri tendința pandemică negativă, în contextul creșterii vertiginoase a numărului de persoane infectate și de decese, care vor fi propuse la următoarea ședință CNESP”, se arată în comunicatul de presă al Parlamentului.

Oficialii au mai examinat posibilitățile de aprovizionare a sistemului medical din țară cu vaccinuri anticoronavirus, într-un volum necesar pentru lansarea procesului de imunizare în masă.

Amintim că toate dozele de vaccin existente în R. Moldova au fost oferite ca ajutor umanitar de către România. Regimul socialist a fost incapabil să achizioneze vreun vaccin.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata