NordNews
Avem ce spune

Șoferul care a accidentat mortal un polițist de frontieră și a fugit, a fost găsit

Bărbatul care ar fi produs în această dimineață accidentul tragic în urma căruia un polițist de frontieră a decedat a fost găsit într-o fâșie forestieră în apropierea municipiului Bălți. Suspectul în mementul reținerii avea în sânge o concetrație de 0,12 mg/l”. 

Bărbatul care ar fi vinovat de producerea accidentului are 57 de ani și este originar din raionul Șoldănești, dar locuiește în Bălți.

În momentul reținerii acesta avea la el cheile mașinii implicate în accident.

Bărbatul a declarat că a fugit pentru că s-a speriat. El a recunoscut  că a băut două beri. În momentul reținerii, alcool în aerul expirat avea 0,12 mg/l”, a anunțat într-o postare Poliția Republicii Moldova.

Amintim că un angajat al Poliţiei de Frontieră a decedat în urma unui grav accident rutier produs în această dimineaţă în apropiere de sat. Pîrjota, r-nul Rîşcani.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, Spoială Sergiu în vârstă de 35 de an,i activa în cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră „Costeşti” al Direcţiei regionale NORD. Tânărul se afla în drum spre locul de muncă, fiind planificat în serviciul de zi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"