NordNews
Avem ce spune

Șoferul unui vehicul de pe ruta Italia – R.Moldova a murit la Albița

Un șofer de pe ruta Moldova – Italia a murit în vamă, după ce i s-ar fi agravat din senin starea de sănătate. tragedia a avut loc noaptea trecută, în vama Albița, iar informația a fost confirmată de către Denisa Lazar, purtătorul de cuvânt al PTF Iași, scrie deschide.md.

Victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, cu dublă cetățenie, și care conducea un vehicul de pe ruta Italia – R.Moldova plin cu pasageri.
Denisa Lazar, purtătorul de cuvânt al PTF Iași, ne-a comunicat că în jurul orei 22.15, poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au fost sesizaţi că un cetăţean care se afla pe sensul de intrare în ţară nu se simte bine, acuzând dureri în zona toracică.

Imediat coordonatorul grupei serviciu şi asistentele medicale din cadrul D.S.P. Vaslui care îşi desfăşoară activitatea în punct au identificat la aproximativ 100 metri înainte de zona de control o persoană de sex masculin, întinsă pe jos, în stare de inconştienţă. Cadrele medicale au acordat primul ajutor prin masaj cardiac până la sosirea echipajului medical din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vaslui – secţia Huşi. Echipajul medical de pe ambulanţă a continuat acordarea primului ajutor, însă în jurul orei 23.30 a fost declarat decesul persoanei”, ne-a comunicat reprezentantul PTF Iași.

Autoritățile urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, dar și cauzele exate ale decesului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"