NordNews
Avem ce spune

Șor despre Filip: Este un politician cu responsabilitate socială redusă

Pavel Filip nu mai are dreptul la un cuvânt de spus în politica moldovenească și cu atât mai mult să dea lecții de moralitate cuiva. Astfel i-a răspuns printr-o postare pe facebook,  Ilan Șor, liderul Partidului „ȘOR”, la declarațiile de ieri ale lui Filip despre situația din Parlamentul Republicii Moldova.

„Filip, de parcă ai fi o fată depravată, acum un an, ai sărit în pat de cum s-a eliberat locul. La preț redus, simplu, numai ca să-ti poți restabili micile tale fluxuri”, a declarat Șor într-un mesaj video pe Facebook, amintindu-i lui Filip despre coaliția dintre democrați și socialiști.

El a subliniat că Pavel Filip s-a compromis cu afaceri dubioaseîncă de pe timpurile când era directorul combinatului de tutun, ministru al Tehnologiilor Informaționale și pe când deținea și alte funcții.

„Filip, tu încerci să le spui tuturor despre „principii și valori”. Unde ești tu și unde îți sunt „principiile și valorile”. Ești un hoț”, a spus Ilan Șor.

El i-a îndemnat pe oponenții politici „să nu deschida? Cutia Pandorei”.

De asemenea, Ilan Șor a răspuns acuzațiilor blocului ACUM, amintind căliderii săi și-au încălcat propriul angajament semnat în fața alegătorilor, formând o coaliție cu PSRM pentru ca Maia Sandu să poată deveni prim-ministru.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"