NordNews
Avem ce spune

Soroca cere Chișinăului redeschiderea secției de înmatriculare a automobilelor

Conducerea raionului cere Guvernului redeschiderea la Soroca a secției de înmatriculare a transportului și calificare a conducătorilor auto.

La 11 februarie Preşedintele Raionului Soroca, Veaceslav Rusnac a avut o întrunire cu Victor Gaiciuc, Ministrul Apărării Republicii Moldova. Discuția a avut loc în cadrul vizitelor în teritoriu a membrilor Guvernului. Printre problemele locale care au fost discutate sunt construcția podului peste râul Nistru între Cosăuți și Iampil (Ucraina), construcția stației de epurare la Soroca și redeschiderea Secției de înmatriculare a transportului și calificare a conducătorilor auto Soroca.
Veaceslav Rusnac a menționat pentru Observatorul de Nord că mai mulți cetățeni i s-au adresat în legătură cu lipsa la Soroca a Secției de înmatriculare a transportului și calificare a conducătorilor auto. „Trei specialiști de ai noștri de la Soroca au fost mutați la Bălți, dar de ce să nu revină iarăși la noi? Și cu înregistrarea online la examenele auto am înțeles că sunt probleme. Ministrul mi-a spus că va încerca să soluționeze pozitiv această întrebare, iar totodată mi-a zis că Guvernul are astfel de adresări și de la Drochia„. 
Amintim că Secției de înmatriculare a transportului și calificare a conducătorilor auto Soroca a fost mutată la Bălți, iar sorocenii sunt nevoiți de mai mulți ani să meargă acolo pentru a susține examenele auto.
SURSA: observatorul.md

1 Comentariu
  1. […] 11 февраля председатель Сорокского района Вячеслав Руснак встретился с министром обороны Республики Молдова Виктором Гайчуком, передает nordnews.md  […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata