NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Soția unui șofer beat criță la volan, s-a luat la ceartă cu polițiștii de patrulare

În ultimele 24 de ore, 10 șoferi în stare de ebrietate au fost înlăturați de la volan de către oamenii legii. Șase dintre ei conduceau în stare de ebrietate avansată, iar unul a refuzat să treacă testarea alcoolscopică.

Cazul în care șoferul a refuzat să fie testat cu aparatul Dragher, deși se simțea un miros puternic de alcool, a fost înregistrat aseară, în jurul orei 18:00, în Comrat. Soția șoferului s-a luat la harță cu un polițist.

„Cazul în care șoferul a refuzat să fie testat cu Drager-ul, deși se simțea un miros puternic de alcool a avut loc aseară, în jurul orei 18:00, în Comrat. O persoană a sunat la 112 și a anunțat că, șoferul unui Opel s-ar afla in stare de ebrietate la volan și prezintă pericol în trafic. Polițiștii Direcției de patrulare Sud au stopat, în scurt timp, mașina respectivă. La volan se afla un bărbat de 44 de ani, locuitor al municipiului Comrat. Acesta, vizibil, se afla în stare de ebrietate, însă a refuzat testarea alcoolscopică”, anunță poliția într-un comunicat.

Amintim că cei care refuză să fie testați alcoolscopic, pentru a stabili gradul de alcoolemie, sunt documentați penal conform legislației.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"