NordNews
Avem ce spune

Soțul unei sportive din România i-a fost coleg lui Cristiano Ronaldo şi a dezvăluit care a fost prima sa pasiune

În 2013, una dintre cele mai bune jucătoare de tenis de masă din România, Daniela Dodean (28 de ani) s-a căsătorit cu Joao Monteiro (31 de ani). Ca și Daniela, portughezul este jucător de tenis de masă. Cei doi au o fetiță, Lara Melissa, născută în 2015. Puţini ştiau că Ronaldo avea o astfel de pasiune şi se pare că avea şi calităţi pentru acest sport. Toată lumea cunoştea pasiunea sa nebună pentru fotbal şi atât, scrie digisport.ro.
Soțul Danielei Dodean a făcut dezvăluiri de senzație în presa internațională despre starul lui Juventus, Cristiano Ronaldo.
Cei doi s-au intersectat în timpul junioratului, la Academia celor de la Sporting Lisabona. Joao Monteiroa spus că Ronaldo putea deveni un mare jucător și la tenis de masă.
Talentul lui este universal. S-a antrenat cu mine, era rece și iute la masă. Avea atât de mult talent că putea deveni și el jucător profesionist. A început de mic, în manieră constantă. Dar, viața lui a fost fotbalul‘, a declarat Joao Monteiro, pentru gazzetta.it.
Cristiano Ronaldo a decis să dedice exclusiv fotbalului la vârsta de 16 ani. Ulterior, el a fost promovat la prima echipă a celor de la Sporting Lisabona de Ladislau Boloni. Cristiano Ronaldo a jucat în cariera sa la Sporting Lisabona, Manchester United, Real Madrid și Juventus Torino, echipă la care s-a transferat în vara anului 2018.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"