NordNews
Avem ce spune

Stamate, către Stoianoglo: Ați lăsat hoții să plece, apoi veniți cu inițiative legislative

Deputata Olesea Stamate, președinta Comisiei juridice, numiri și imunități, a comentat cele 10 inițiative prezentate de procurorul general Alexandr Stoianoglo, în cadrul unui briefing de presă organizat luni, 23 august, menționând că „unele sunt bune și chiar le vom examina, doar că evaluarea extraordinară nu veți scăpa”, scrie Cotidianul. 

„Cetățenii au așteptat acest activism în fiecare zi de mandat al domnului procuror general. Vedem că s-a apucat de ”lucru” în cel de-al 12-lea ceas”, a comentat președinta Comisiei juridice, numiri și imunități.

Stamate a subliniat că tardive sunt inițiativele Procuraturii Generale.

„Mulțumim, domnule procuror general, că ați lăsat întâi hoții să plece, iar acum veniți cu inițiative legislative. Unele sunt bune, și chiar le vom examina. Dar de evaluarea extraordinară nu veți scăpa. Fiți sigur”, a precizat Stamate.

Amintim că, ministrul Justiției, Sergiu Litvincenco, a calificat pachetul de inițiative legislative cu care a venit Alexandr Stoianoglo  drept „cele 10 porunci ale lui Platon” despre reformarea Procuraturii”.

Luni, 23 august, procurorul general Alexandr Stoianoglo a prezentat un pachet de inițiative legislative care cuprind „10 pași concreți în prevenirea și lupta cu corupția”.

1 Comentariu
  1. Alexei spune

    Corect a zis doamna Stamati, a lăsat să plece, apoi îi caută. Îmi aduce aminte cum fiica-mea fugea să prindă umbra ei. Doar că este un șir de diferențe fiica-mea credea că o va ajunge, Stoianoglo știe că nu-i va întoarce, fiica-mea părea nostimă dar Stoianoglo ne face proști pe noi. Și multe altele!!! 😡

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"