NordNews
Avem ce spune

Starea drumurilor din nordul țarii: se circulă în condiții de iarnă, iar unele trasee sunt înzăpezite

Ministerul Economiei și Infrastructurii informează că, la moment, traseele naționale sunt practicabile și se circulă în condiții de iarnă. Unele trasee sunt înzăpezite, printre care – Chişinău-Orhei-Soroca-Otaci,  Rezina-Orhei, Otaci-Edineţ, Bălţi-Făleşti-Sculeni și Bălţi-Sărăteni, scrie tv8.md.
Pe drumurile naționale se efectuează continuu lucrări de deszăpezire și combatere a lunecușului, iar circulația rutieră pe drumurile naționale este asigurată. Până la această oră, pe tot parcursul nopții, au fost antrenate 207 de utilaje speciale, distribuite 1712,4 tone de material antiderapant și implicați 244 de muncitori.
Ministerul Economiei și Infrastructurii recomandă participanților la trafic să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere în vigoare, în special a celor ce țin de dotarea automobilelor și conducerea acestora pe timp de iarnă.
În perioada de iarnă, serviciul operativ al Î.S. ,,Administrația de Stat a Drumurilor” activează în regim non-stop 24/24 la numerele: 022-74-89-61, 022-22-55-30, 060477177, dedicate informării cetățenilor. Totodată pe traseele naționale sunt amplasate 40 de camere video, care asigură monitorizarea și vizualizarea stării drumurilor în timp real – http://asd.md/camera-video.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata