NordNews
Avem ce spune

Start-up campusul „YEP! I can” le oferă studenților noi șanse de afirmare

Studenții au șansa să învețe și să obțină suport gratuit pentru a-și deschide o afacere, datorită unui proiect al YEP Moldova. Pe 28 mai, la Tekwill, va avea loc Start-up campusul „YEP! I can”.
În cadrul evenimentului, studenții vor putea să-și cristalizeze propriile idei de afaceri, vor afla care vor fi domeniile mai solicitate în viitor și, prin urmare, cu o perspectivă mai bună pentru dezvoltarea business-ului lor.
Mai mult, vor învăța cum să facă și vor face networking, își vor identifica abilitățile care îi vor ajuta să-și construiască afacerea de succes și își vor pune la încercare creativitatea.
În cadrul evenimentului din 28 mai, studenții vor participa la „YEP! Idea Challenge” – un concurs, care îi va provoca pe tineri să analizeze o problemă de business, să genereze idei și să găsească cele mai creative soluții. În cadrul acestei provocări, participanții, de fapt, vor învăța despre sine, despre abilitățile pe care le au, despre cât de bine se pot integra într-o echipă.
Pentru ei, va fi o lecție despre comportamente, atitudini, toleranță, leadership. Despre cum să accepte laude și critici. În rezultat, cei mai buni 20 de tineri vor pleca în luna iulie la școala de vară din Kiev, „Summer Start-up Camp”.
Iar profesorii, la „Train of Trainers. Start-up challenge” vor afla cum să impulsioneze gândirea creativă a studenților și să susțină inițiativele lor antreprenoriale. Train of Trainers va fi susținut de Elena Donets, expert internațional, care a dezvoltat Centrul pentru Dezvoltare Antreprenorială pe lângă Universitatea din Tel Aviv, fiind considerat printre cele mai bune 25 de incubatoare de afaceri din întreaga lume.
Studenții și profesorii, interesați să participe la Start-up campusul „YEP! I can”, se pot înregistra până la 25 mai la următorul link: https://goo.gl/forms/z7ADJCg0L66Y1aB72
Evenimentul se află la prima lui ediție și este organizat în cadrul Yep Moldova, în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, cu suportul USAID, susținut financiar de Ambasada Suediei, People in Need Moldova, prin intermediul proiectului „Un nou impuls pentru dezvoltarea afacerilor în Regiunea de Dezvoltare Nord a Republicii Moldova”, finanțat de Agenția Cehă pentru Dezvoltare și implementat în parteneriat cu Agenția de Dezvoltare Regională Nord și AO „Pro Cooperare Regională”.
Mai multe detalii despre eveniment se găsesc aici.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"