Global Database stochează informații a peste 120 de milioane de companii la nivel mondial, oferind date structurate și actualizate zilnic pentru specialiștii în vânzări, marketing și cei din departamentele de evaluare a riscului astfel încât aceștia să identifice oportunitățile de business și să evite riscul. Printre informațiile stocate se numără date de contact despre companii, rapoarte financiare, cine sunt benefeciarii finali, date despre credite cu risc, alerte zilnice.

Softul este utilizat mai ales de specialiștii în marketing și vânzări pentru a identifica clienți noi, de către departamentele de evaluare a riscului pentru a verifica partenerii și furnizorii, dar și ca instrument de automatizare a proceselor și soluțiilor. Majoritatea informațiilor sunt agregate din surse oficiale, find combinate cu surse publice și parteneriate cu furnizori strategici de date pentru a oferi un tablou de ansamblu despre companii la nivel global.

Platforma oferă informații publice la peste 350.000 de utilizatori/lunar și are peste 100 de clienți corporativi activi.

Clienți precum Amazon (AWS), Uber, WeWork și Orange

Compania are clienți printre care American Express, Dupont, Vodafone, British Council, WWF, Salesforce, SAP, Endenred, 3M, Ambasada Canadei, Ambasada Spaniei, Getty Images, Universitatea Stanford, Telepass, Italian Trade Agency și mulți alții.

Pentru anul acesta managementul companiei estimează venituri de 1,2 milioane de dolari, comparativ cu 0,7 milioane de dolari anul trecut. Până în 2020, Global Database a crescut organic de la an la an, fără investiții externe. Proiectul a fost finanțat exclusiv de fondatori.