NordNews
Avem ce spune

Ștefan Gațcan a câștigat alegerile din Hâncești

Candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), medicul Ștefan Gațcan, a obținut victorie la alegerile parlamentare noi din circumscripția 38 (Hâncești), desfășurate duminică, 15 martie.
După cum informează TRIBUNA, potrivit unui comunicat de presă, în felul acesta, fracțiunea PSRM din Parlament se întărește și are acum 37 de deputați, fiind cea mai mare.
„Candidatul PSRM a desfășurat o campanie electorală exclusiv pozitivă, bazată pe calitățile sale profesionale și umane, pe soluțiile pe care le are pentru sprijinirea cetățenilor din Hâncești. Această abordare a făcut ca Ștefan Gațcan să câștige alegerile cu un scor categoric în ciuda multor campanii de denigrare la adresa sa, a atacurilor la persoană și a falsurilor promovate de oponenții săi pe final de campanie electorală. Victoria în alegerile din Hâncești este efortul comun al candidatului nostru și munca eficientă a echipelor PSRM, care au vizitat fiecare gospodărie din circumscripție. Votul dat pentru candidatul socialiștilor, într-o zonă unde tradițional se vota prioritar cu partide de dreapta, este o demonstrație a susținerii guvernării formate de PSRM și a acțiunilor pentru oameni pe care le face”, se spune în comunicat.
Totodată, Ștefan Gațcan și PSRM au adus mulțumiri alegătorilor din Hâncești pentru votul de duminică.
„Experiența și profesionalismul medicului Ștefan Gațcan vor fi foarte utile în activitatea Parlamentului, în mod special, în această perioadă de pandemie mondială cu coronavirus. Suntem siguri că Ștefan Gațcan va reprezenta cu succes interesele tuturor cetățenilor din Hâncești, indiferent de opțiunea lor politică. Așa cum a promis în campania electorală, viitorul deputat socialist va lucra pentru Hâncești, pentru țară!”, se mai spune în comunicat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata