NordNews
Avem ce spune

Ștefan Gligor intenționează să creeze o nouă formațiune politică: „Mă gândesc la asta de vreo 15 ani”

Avocatul și expertul în politici publice Ștefan Gligor ar putea să-și facă și el partid politic, anul viitor, în cazul în care vor avea loc alegeri parlamentare anticipate. Declarația a fost făcută în cadrul unei emisiuni televizate, transmite Unimedia.md

Ștefan Gligor spune că nu intenționează să candieze pe listele vreunui partid politic din Moldova, dacă anul viitor vor avea loc alegeri parlamentare anticipate. „Nu văd astăzi de ce aș face asta”, a precizat el.

În schimb, se gândește la posibilitatea de a-și crea propria formațiune politică. „Mă gândesc la asta de vreo 15 ani, analizând eșichierele politice și mesajele politice și felul în care se face politica. Dar crearea unei formațiuni politice este o mare responsabilitate și un mare risc și doar acei oameni care nu au făcut parte din proiecte politice nu înțeleg acest lucru”, a menționat Ștefan Gligor.

Juristul nu știe sigur când ar putea transpune în realitate acest plan: „Atunci când cu certitudine voi înțelege că este un imperativ necesar. Poate anul viitor, dacă vor avea loc alegeri parlamentare anticipate”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"