NordNews
Avem ce spune

Ștefan Gligor : Lupta cu pandemia în R.Moldova este bazată pe minciună

„Întreaga luptă cu pandemia este bazată pe minciună”. Afirmația a fost făcută de către avocatul și expertul în politici publice Ștefan Gligor, în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal Tv.  Asta, în contextul în care astăzi, în Republica Moldova a fost înregistrat un nou anti-record de 1013 de cazuri de infectări cu noul Coronavirus.

Statisticile sunt de două trei ori mai mici, decât datele prezentate. Ele sunt aranjate în așa mod, încât noi nu cunoaștem numărul real de infectări. Întreaga luptă cu pandemia în Republica Moldova este bazată pe minciună”, a afirmat Ștefan Gligor.

Amintim că, astăzi în Republica Moldova au fost procesate 3472 de teste, fiind confirmate 1013 de cazuri de infectare cu noul Coronavirus. Bilanțul persoanelor infectate cu COVID-19 ajunge la 53 042 de cazuri. Potrivit datelor Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS), din numărul total de cazuri, 55 sunt lucrători medicali: medici – 20, asistenți medicali – 28, personal auxiliar – 7.

Totodată, MSMPS informează despre înregistrarea altor zece decese provocate de COVID-19, numărul morților ajungând la 1320.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"