NordNews
Avem ce spune

STOP-CADRU | Igor Dodon „s-a fript” cu pasca și a schimbat videoclipul

Igor Dodon este un creștin fariseu. De această părere sunt mai mulți deputați, după ce ieri, liderul Partidului Socialiştilor din R. Moldova (PSRM) a postat teaser-ul ediției speciale „Președintele Igor Dodon Răspunde” în care ia cu mânile goale o pască fierbinte, pe care, chipurile, soția sa o scoate din cuptor.


Jurnaliștii NordNews au urmărit cu atenție emisiunea postată astăzi pe pagina oficială al ex-președintelui R. Moldova, în care se vede clar că finalul videoului a fost modificat. De această dată, Igor Dodon, înnarmat cu un prosop tradițional, scoate din cuptor pasca în tavă din metal.

Am discutat cu mai mulți aleși ai poporului despre calitățile de regizor al fostului președinte.

Doina Gherman: „Igor Dodon se crede un om credincios și ortodox, dar în Săptămâna Patimilor minte oamenii. Cred că mai mare păcat nu există. Din păcate este un piar ieftin, iar el nu se oprește din a manipula și a minți. Dodon își face dividente politice zilnic pe seama minciunilor.”

 

Ion Leucă: „Desele deplasări ale lui Dodon pe munthele Athos, tendința de a se curăța din punct de vedere creștinește și modul lui de a fi sunt incompatibile. Acțiunea din video-ul despre care merge vorba arată înca o dată fața lui adevărată de un creștin fariseu.”

 

 

Octavian Țîcu: „Pot să vă spun ce gândește orice cetățean al R. Moldova, nu deputat sau profesor universitar. Dodon este un looser (ratat – notă red.) care îngroapă Partidul Socialiștilor și asta este spre binele cetățenilor acestei țări. După data de 15 noiembrie, Dodon trebuia să se retragă la Sadova să crească căpșuni sau alte legume/fructe la care se pricepe, să coacă pască, să vopsească ouă, pentru că iar fi stat foarte bine. Lucrurile pe care le face după 15 noiembrie sunt absurde și ridicole. Cu asta Dodon va intra în istoria R. Moldova, ca un minciunos, ipocrit, ca un om care își bate joc de poporul care l-a hrănit și la crescut. N-are imaginație prostia pe care el a arătat-o zilele astea și zilele trecute.”

Arina Spătaru: „Cred că bloggerul de la Sadova vrea să se transforme în Superman și vrea probabil să arate că are un super simț al umorului. Sincer, nu l-am auzit/văzut sa facă ceva haios. Dar, e logic: dorind pe parcursul ultimilor luni să ne demonstreze că are superputeri , Dodon se face de rușine.”

Amintim că ieri, Igor Dodon a publicat teaserul emisiunii „Președintele răspunde” în care ia cu mânile goale o pască, pe care, chipurile, soția sa o scoate din cuptor. Dodon, ca un actor sadea, mimează că pasca ar fi fierbinte. Mai mult, pe lângă pasca în „tavă” din hârtie termorezistentă, în cuptor mai erau și câteva pâini, doar că, în tăvi adevărate, din metal, pe care Dodon firește că nu s-a grăbit să le scoată cu mâinile goale.

1 Comentariu
  1. Alterego spune

    Doina Gherman: „Igor Dodon se crede un om credincios și ortodox, dar în Săptămâna Patimilor minte oamenii. Cred că mai mare păcat nu există. Din păcate este un piar ieftin, iar el nu se oprește din a manipula și a minți. Dodon își face dividente politice zilnic pe seama minciunilor.”

    A-ti omis litera „d” in cuvantul piar.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"