NordNews
Avem ce spune

SUA a donat 25 de calculatoare Centrului de Triere

Statele Unite ale Americii au donat 25 de calculatoare pentru centrul de triere a bolnavilor de COVID-19, amenajat pe teritoriul Moldexpo.

Ambasadorul Dereck J. Hogan a avut onoarea de a anunța astăzi că Ambasada SUA în Republica Moldova donează 25 de calculatoare pentru centrul de triere a bolnavilor de COVID-19, amenajat la Moldexpo, care vor ajuta la gestionarea înregistrării pacienților și a asistenței aflate în administrare. Calculatoarele instalate astăzi de către donatori din sectorul internațional și privat care colaborează cu guvernul Republicii Moldova vor ajuta la salvarea de vieți omenești.
Statele Unite vor continua să lucreze cu guvernul Republicii Moldova și cu organizațiile internaționale din domeniul sănătății pentru a identifica necesitățile și soluțiile, în timp ce facem față acestei crize împreună”, se mai arată în mesajul Ambasadei SUA.

Anterior, Statele Unite, prin intermediul USAID, a oferit Republicii Moldova asistență de 1,2 milioane de dolari pentru combaterea COVID-19.
În luna martie, la Chișinău a ajuns o donație de consumabile medicale din statul american Carolina de Nord.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata