NordNews
Avem ce spune

SUA: Atac virulent al lui Trump împotriva şefei democraţilor din Congres, Nancy Pelosi

Donald Trump a acuzat-o duminică pe şefa majorităţii democrate din Camera Reprezentanţilor din Congres că se comportă „iraţional” şi că s-a radicalizat, după ce Nancy Pelosi a respins o ofertă a preşedintelui american care i-ar fi permis acestuia să finanţeze zidul de la frontieră, transmite agerpres.ro.
Într-un atac virulent pe Twitter, Trump a mers până la a-i cere lui Nancy Pelosi, reprezentantă a Californiei în Congres, să cureţe străzile din San Francisco acolo unde ea locuieşte.
„Nancy Pelosi s-a comportat atât de iraţional şi s-a dus atât de mult spre stânga încât este de acum oficial o democrată radicală. Este atât de petrificată de ‘stângiştii’ din partidul său încât a pierdut controlul”, a scris preşedintele.
„Şi, apropo, curăţă străzile din San Francisco, sunt dezgustătoare”, i-a mai transmis Trump şefei democraţilor din Camera Reprezentanţilor.
Într-o postare precedentă pe Twitter, Trump, care celebrează duminică doi ani de mandat la Casa Albă, i-a reproşat lui Nancy Pelosi că a respins oferta pe care el a făcut-o sâmbătă în încercarea de a pune capăt ‘shutdown’-ului, blocajul bugetar al serviciilor federale care durează de aproape o lună.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"