NordNews
Avem ce spune

„Sunt bine și liber”. Răspunsul lui Vlad Plahotniuc către Renato Usatîi

După ce Renato Usatîi a declarat într-un live pe Facebook că Vlad Plahotniuc a fost arestat în SUA din cauza că ar fi încălcat regimul de ședere, acesta din urmă a venit cu o replică. Fostul politician a declarat pe pagina sa de Facebook că este în siguranță, scrie diez.md.

„Pentru oamenii apropiați, care-și fac cu adevărat griji pentru mine, le transmit și aici, pe pagina mea de Facebook, că sunt în siguranță.

Pentru cei care «nu mai pot de grija mea», le spun și lor să se liniștească, sunt bine și liber.
Regret că unii se dau în spectacol și recurg la fake news-uri pentru a-și atinge diverse scopuri, inclusiv pentru a-și crește audiența și numărul de like-uri. Dar le sugerez să-și vadă de grija lor și să-și canalizeze energia pentru a rezolva problemele cetățenilor.

Le mulțumesc încă o dată tuturor celor care și-au făcut cu adevărat griji pentru mine. Dar îi asigur că nu au niciun motiv. Tocmai de aceea am decis să reacționez la aceste falsuri. Dar nu o voi face de fiecare dată, când diverse personaje vor lansa neadevăruri despre mine. Despre schimbările în viața mea, am să vă comunic personal.

Vă mulțumesc pentru înțelegere”, a menționat Vlad Plahotniuc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"