NordNews
Avem ce spune

Surorile Osoianu au impresionat publicul de la „Electric Castle” printr-un moment deosebit

Legendarul ansablu al surorilor Osoianu, originare din Satul Horești, Fălești, au evoluat pentru zecile de mii de străini veniți la Bontida, județul Cluj la unul din cele mai populare festivaluri de muzică din Europa, ,,Electric Castle”. Ele i-au surprins pe fanii  care s-au obișnuit că cele 5 surori cântă doar  muzică folclorică. Astfel, la ,,Electric Castle” acestea au interpretat câteva melodii populare într-un mod cu totul inedit, la care iubitorii de muzică  rock, reggae, hip hop, trap sau muzică electronică au recționat cu aplauze.
https://www.youtube.com/watch?v=6y2ZjWF0KjM&fbclid=IwAR1keoX_iGD8UeOa3pk4Ez8_PCnjoQULFp6qTIssjIifaY5o0S5E8REehsg
Acestea au cântat pe scena de la ,,Electric Castle” alaturi de binecunoscuta trupă din România “Subcarbați”. Împreună au oferit publicului un moment pe cât de melancolic pe atât de nebunatic.
Festivalul “Electric Castle” a fost nominalizat de 4 ori la European Festival Awards, la categoria Best Medium Sized Festival. În edițiile anterioare, festivalul a avut pe scenă nume precum The Prodigy, Skrillex, Deadmau5, alt-J, Franz Ferdinand, Bring Me the Horizon, Fatboy Slim, Sigur Ros, Bastille, Rudimental, Thievery Corporation, Die Antwoord și mulți alții.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"