NordNews
Avem ce spune

Surprize plăcute și multe emoții la lansarea la Bălți a brandului "Cămașă" by Arina Spătaru

Evenimentul monden, la care a venit un public select, a avut loc duminică, 14 aprilie, în incinta restaurantului „Goldenhaus” din Bălți.
La această lansare au fost prezenți oameni din diverse domenii intelectuale, precum și familia Arinei Spătaru, inclusiv părinții ei. Aceasta le-a mulțumit pentru tot ce au făcut  pentru ea și a subliniat faptul că anume părinții au ajutat-o să-și întemeieze  mult doritului atelier de croitorie.
Arina Spătaru a declarat că va lăsa afacerea pe mâini bune, adică soțului și fiilor ei, deoarece simte nevoia să se implice în politică, pentru a schimba, împreună cu colegii de partid, situația în bine.
„Mă voi distanța un pic din afacerea familie, întrucât este mai multă nevoie de mine acolo. Mă simt mai utilă acolo, Orice ușă închisă, deschide o alta”, a menționat dumneaei.
Apoi, cuvântul i-a fost oferit fiului Ciprian, care a vorbit despre colecție și a specificat din care materiale naturale  au fost fabricate cămășile din colecție. Totodată, el a explicat cum poate fi efectuată o comandă online, pe Facebook: „Noi vă oferim cămăși ecologic pure, calitative, în șifon.. sunt din fibre naturale. Venim cu o abordare nouă și inteligenta, unică în Bălți și chiar în R. Moldova. O dată la fiecare 3 luni, vom veni cu o nouă colecție. Veți putea face comanda produsul  doar cu un singur click.Veți putea alege culoarea, mărimea produsului”.
Reporterul nordnews.md l-a întrebat de ce a decis  să preia afacerea  lansată de mama sa și dacă  el crede că va face față acestei provocări? Răspunsul lui Ciprian Spătaru a fost prompt: “În primul rând, îmi asun responsabilitatea ca afacerea mamei să prospere în continuare, deservind clienți la cel mai înalt nivel. Ne vom strădui să le oferim produse de cea mai bună calitate existentă pe piață”.
Întrebat fiind, dacă vom avea și  Cămașa by Ciprian Spătaru pentru bărbați, el a specificat că: “ Într-o altă ordine de idei, marca comercială a atelierului Arina Spătaru este Arina Spătaru, sub egida acestei mărci veți avea toate produsele, precum ar fi Cămașă by Arina Spătaru. Per general, noi vrem să oferim clienților  nu doar cămăși, dar și pantaloni, sacouri și alte articole vestimentare.
Evenimentul monden a avut drept scop colectarea banilor pentru ajutorarea copiilor cu dizabilități. Moderatorii i-au îndemnnat pe toți cei prezenți să fie mai buni: “Ajutați-i pe acești copii, pur și simplu, să iasă în stradă. Dacă nu am avea inimă, nu am mai fi oameni !”
Organizatorii evenimentului au anunțat că suma colectată va fi suficentă pentru înființarea unei Asociații de caritate pentru copii cu dizabilități.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"