NordNews
Avem ce spune

Susținătorii lui Șor din PMAN, răsplătiți cu hrișcă și carne din conservă

Oamenii aduși la acțiunea organizată de Partidul ȘOR duminică, 26 august, în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN), au primit hrișcă cu conservă de carne. Mâncarea a fost gătită chiar în PMAN. Oamenii au făcut cozi și s-au îmbulzit pentru a primi o farfurie cu hrișcă și două felii de pâine. Unii s-au arătat nemulțumiți că nu li se dă și „tușonka” (conservă de carne).

După ce au mâncat hrișcă, oamenii aduși de Partidul ȘOR în PMAN au aruncat vesela de unică folosință pe jos, formând mormane de gunoi. La final, tinerii din Partidul ȘOR au strâns o parte din gunoaiele aruncate pe jos.
Duminică, 26 august 2018, Piața Marii Adunări Naționale a fost împărțită de două grupuri de protestatari. În timp ce Comitetul Mișcării de Rezistență Națională ACUM a organizat un protest împotriva guvernării, începând cu ora 14.00, de dimineață, spațiul din fața Guvernului a fost ocupat de grătare, corturi, mese și o scenă la care a răsunat muzică populară. Organizatorii celei de-a doua manifestații sunt activista Maia Laguta și Aurel Bucureanu. Deși cei doi au rezervat Piața pentru un protest împotriva scumpirii prețurilor la carburanți, pe scena instalată au urcat reprezentanții Partidului Șor, în frunte cu liderul acestuia, pentru a critica opoziția și a-și promova formațiunea politică.
zdg.md

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"