NordNews
Avem ce spune

Sute de mii de euro deputaților democrați pentru a părăsi PD-ul

Deputații care au plecat recent din PDM ar fi primit câte 250 de mii de euro, iar lunar ridică și un salariu de 5000 de euro. Declarațiile au fost făcute de către vicepreședintele democraților, Eugeniu Nichiforciuc, la N4, scrie 24h.md. 
„În culoarele Parlamentului se vorbesc despre sume enorme de bani, alocate deputaților, care au plecat. Este vorba despre 150-250 de mii de euro, plus plata lunară acestor deputați, câte cinci mii de euro. Mai mult, grupul Pro Moldova oferă salarii membrilor de partid, care părăsesc partidul și aderă la Pro Moldova, este vorba de două mii de euro pe lună”, a declarat Nichiforciuc.
Vicepreședintele PDM mai spune că banii ar proveni de la Ilan Șor.
Precizăm că după ce deputații PDM, în frunte cu Andrian Candu, au părăsit formațiunea, mai multe surse au spus că în spatele acestui grup se află Vlad Plahotniuc și Ilan Șor, principalul acuzat în dosarul “miliardului furat”.
Totodată, fostul ministru de Interne, deputatul PDM, Alexandru Jizdan, a declarat că deputații din grupul Pro Moldova au devenit bănoși, după ce au fost într-o vizită în Israel. Aceștia și-au procurat automobile de lux, pe care le țin departe de ochii lumii.
”Au venit înapoi și au început să meargă prin teritoriu și pe noi nu ne-au anunțat. Ei au organizat mese în teritoriu care costă 50-60 de mii de lei. Au început să le dea oamenilor din teritoriu cadouri. De unde iau ei acești bani?”, a declarat Jizdan.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata